Warning: Declaration of AMW_Related_Sub_Items_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/paulvanb/webapps/samgerrits/wp-content/plugins/advanced-menu-widget/class-advanced-menu-walker.php on line 332
The Post Online | Sam Gerrits

Schermafbeelding 2016-02-22 om 16.30.12

Jo van den Brand en zijn zwaartekrachtsgolven 

Voor The Post Online schreef ik al in 2011, toen het nog gewoon een website was die DeJaap.nl heette, en mensen als Miko Flohr en Linda Duits in de redactie zaten. Toen Veronica de site overnam was de bedoeling, dat TPO een groot, landelijk, neutraal platform zou worden, a la The Huffington Post, waar iedereen zijn ei op kwijt kon. Tot zeg 2015 was dat ook zo. Hierna is de website een koers ingeslagen waar ik niet achter sta. .

Ik tekende in 2015 een contract met de stichting Samen Sterk Zonder Stigma, om i.s.m. TPO een serie interviews te maken, met en over mensen met een stoornis die, net als ik, gewoon werken en meedraaien in de maatschappij. De serie kwam traag tot stand, maar ik ben trots op het resultaat. Alleen jammer van het platform.

Hieronder vind je een bloemlezing van mijn werk voor TPO.

Interviews over en met maatschappelijk actieve mensen met een stoornis

Stukken met betrekking tot de actualiteit

Ik waag me af en toe aan een recensie-interview, waarin ik pas verschenen boeken met de auteurs bespreek

Ik laat me ook graag betoveren, of niet, door dingen die kunstenaars produceren