Laat ik beginnen met mijzelf distantiëren van de huidige politieke koers die The Post Online vaart.

Het begon anders. 

In 2003 was The Post Online (TPO) nog een website voor liefhebbers van het vrije woord, die DeJaap.nl heette. DeJaap moest het politiek neutrale antwoord worden op de meer confessioneel-linkse opiniewebstie Joop.nl, nu joop.bnnvara.nl. Mensen als Miko Flohr en Linda Duits zaten in de redactie.

Toen Veronica de site overnam in 2011, was het de bedoeling, dat TPO een groot, landelijk, neutraal platform zou worden, a la The Huffington Post, waar iedereen zijn ei op kwijt kan. 

In 2013 sloot De Nieuwe Pers zich tot veler verassing aan bij TPO. Jan-Jaap Heij, de laatste hoofdredacteur van gratis dagblad De Pers, voordat het in 2012 ter ziele ging, koos voor de digitale doorstart een bijzonder verdien- en uitgeefmodel: consumenten konden een abonnement nemen op individuele journalisten. De naam werd veranderd van De Nieuwe Pers in TPO Magazine. Jan-Jaap Heij werd uitgever van zowel The Post Online als TPO Magazine.

Ik tekende in 2015 een contract met de stichting Samen Sterk Zonder Stigma, om in samenwerking met TPO en Jan-Jaap Heij een serie interviews te maken, met en over mensen met een stoornis die, net als ik, gewoon werken en meedraaien in de maatschappij. De serie kwam traag tot stand, maar ik ben trots op het resultaat. In de tussentijd trok Bert Brussen, de grote roerganger van TPO, helaas abrupt aan het politieke stuurwiel, waardoor TPO nu een rechts populistische website is. Zo kan het gaan in medialand.

Hieronder vind je een bloemlezing van mijn werk voor TPO.

Interviews over en met maatschappelijk actieve mensen met een stoornis

Stukken met betrekking tot de actualiteit

Ik waag me af en toe aan een recensie-interview, waarin ik pas verschenen boeken met de auteurs bespreek

Ik laat me ook graag betoveren, of niet, door dingen die kunstenaars produceren